Speelweek

OEZIEBOEZIELAND 

Er is een geheim land,  je mag er met niemand over praten. Ja, natuurlijk wel met je papa en mama en je broer en je zus, maar verder met helemaal niemand want het is GEHEIM! Het is… Oezieboezieland en we gaan het samen helemaal zelf maken. Dit jaar beleven we weer nieuwe avonturen! Oezieboezieland #2, met onder andere een speurtocht van jewelste vol spannende opdrachten.

Onze 5 daagse speelweek is bedoelt om kinderen een tof begin of een leuke afsluiting te geven van hun zomervakantie. Verder is het sociale samenzijn, samen bouwen en fantaseren, het leren met elkaar om te gaan van groot belang voor nu en later. We laten jouw kind een week lang ontdekken, spelen, beleven en vooral iets bijleren! Veel beweging, kunst, wetenschap, muziek maken, samenwerken en bouwen. Ervaren begeleiders met veel gevoel en aandacht voor de hele groep maken de beleving voor je kind onvergetelijk!

Oezieboezieland 2022

Wanneer: 

We organiseren dit jaar 1 Speelweek : Van maandag 22 aug. t/m vrijdag 26 aug. 2022, maximaal 30 inschrijvingen.

Uren: Dagelijks van 9.30 uur tot 15.30 uur, Gratis voor- en nabewaking. Vooropvang dagelijks van 08u30 tot 09u30, nabewaking dagelijks van 15.30 uur tot 16u30. 

Waar: De Schuur, Frans Beirenslaan 2A, 2150 Borsbeek (Fort 3), zie kaart iets verderop.

Prijs: 160 euro per kind (geen kortingstarieven).

Leeftijd: Van 6 tot 11 jaar

Aanmelden: Aanmelden kun je door een mailtje te sturen naar: info@ministerievanfantasiebevordering.be. met de volgende info:  naam van je kind(eren), de leeftijd , kopie id voor verzekering, je telefoonnummer waar je tijdens de uren van de speelweek altijd op te bereiken bent.

WAAR: “De Schuur”, is gelegen op het gemeentelijk recreatiedomein Fort 3 in Borsbeek, tegenover tekenschool Academia en de skatypiste en nabij vliegveld Deurne. 

 

Dagverloop, Een speelweekdag in een notendop

09u00 – 09u30: voorbewaking met tal van spelmogelijkheden  

09u30 – 09u45: gezamenlijk opstart moment  

09u45 – 10u45: activiteit in speelweekthema

10u45 – 11u00: pauze (neem een koek of fruit van thuis mee)

11u00 – 12u00: activiteit in speelweekthema

12u00 – 12u30: lunchpauze!

12u30 – 13u00: vrij spel voor iedereen onder toezicht

13u00 – 14u00: activiteit in speelweekthema

14u00 – 14u15: pauze (neem een koek of fruit van thuis mee)

14u15 – 15u15: activiteit in speelweekthema

15u15 – 15u30: gezamenlijk afsluitmoment

15u30 – 16u00: nabewaking met tal van spelmogelijkheden

Algemene voorwaarden speelweken 2022 Oezieboezieland
Inschrijvingen
Ouders kunnen enkel inschrijven voor een volledige speelweek (5 dagen). Je schrijft steeds in voor een volledige speelweek zodat de kinderen zich volledig kunnen onderdompelen in het Oezieboezieland thema. Je kan je kind wel komen ophalen tijdens de middagpauze of een dag of meer thuislaten maar het inschrijfgeld blijft helaas dezelfde (tenzij je over een doktersattest beschikt). 
Ouders kunnen hun kind(eren) inschrijven via een mail aan
info@ministerievanfantasiebevordering.be voor één of meerdere speelweken.
Je ontvangt onmiddellijk daarna een uitnodiging tot betaling per mail.
Dagelijks zelf mee te nemen: Lunchpakket, fruit, koekje. schoenen en kledij waar je vrij in kan bewegen, we werken binnen en buiten, onder andere ook met verf, trek dus niet je beste schoenen en kleren aan. neem ook je regenkledij mee.

Inbegrepen in de prijs: Plezier, Ongevallenverzekering , locatie , ervaren begeleiders, alle materialen, snoepjesfeest op vrijdag tijdens het toonmoment dat zal starten om 15 uur. 


Na betaling van het volledige inschrijfgeld is de inschrijving definitief.
Nadat Ministerie van Fantasiebevordering vzw de betaling ontvangen heeft, ontvang je via mail een bevestiging van inschrijving/ betaling.
Na het ontvangen van de uitnodiging tot betaling (u ontvangt een factuur per mailadres waarmee u zich heeft aangemeld), heeft de deelnemer tien werkdagen tijd om de betaling uit te voeren. Wanneer de betaling Ministerie van Fantasiebevordering vzw niet tijdig bereikt, wordt de inschrijving automatisch geannuleerd, u ontvangt hierover geen bericht. Last minute deelnemers worden geacht de speelweek voor de start van het kamp te betalen. Een annulatie kan ten aller tijde worden aangevraagd via info@ministerievanfantasiebevordering.be
Annulatie van een speelweek
2.1 Aanvraag tot annulatie:
Deelnemers dienen hun aanvraag tot annulatie met opgave van reden steeds door te geven via mail aan info@ministerievanfantasiebevordering.be. Vernoem de volledige naam van diegene die je inschreef, datum van de speelweek.
De deelnemer ontvangt onmiddellijk daarna een bevestiging van annulatie in hun mailbox.
2.2 Voorwaarden: 
Bij een nog niet betaalde speelweek: Ministerie van Fantasiebevordering vzw kan de inschrijving kosteloos annuleren.
Bij reeds wel betaald:
Bij ongeval of ziekte met geldig doktersattest voorafgaand aan de speelweek ontvangt u 50% retour als u reeds heeft betaald.

Tijdens de Speelweek:
door ziekte/ ongeval tijdens de speelweek: Enkel op vertoon van een geldig doktersattest kan Ministerie van Fantasiebevordering vzw het inschrijfgeld terugstorten en dit binnen de drie weken. Hierbij wordt een administratieve kost van €25,00 en het aantal wel deelgenomen dagen aangerekend en in mindering gebracht. (32 euro per dag). Als er tijdens de speelweek wordt geannuleerd zonder doktersattest, vindt er geen teruggave van het inschrijfgeld plaats.
 
Alle speelweek-deelnemers (maximaal 30 kinderen) zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Er is ook steeds een EHBO koffer aanwezig.
Ministerie van Fantasiebevordering vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en /of schade aan de door de deelnemers meegebrachte kleding/ persoonlijke voorwerpen.
In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan een speelweek geannuleerd worden. Ministerie van Fantasiebevordering vzw zorgt steeds voor een alternatief programma vanaf 10 inschrijvingen.
Een terugbetaling van het inschrijfgeld, als gevolg van een programmawijziging/ alternatief programma binnen de gekozen speelweek, is niet mogelijk. Een Oezieboezieland speelweek/ alternatief programma omvat dezelfde thema’s: muziek, wetenschap, bouwen, kunst, buitenactiviteiten, kleding ontwerpen/maken zonder naaimachine)
Ministerie van Fantasiebevordering vzw houdt zich het recht om een deelnemer te weigeren. Kinderen met een specifieke aanpak of extra aandacht kunnen helaas niet deelnemen, wij zijn niet geschoold om kinderen behorende tot het speciaal onderwijs te begeleiden. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij/zij redelijk tot goed in groepsverband kan functioneren en de Nederlandse taal voldoende beheerst. Wanneer een deelnemer tijdens de speelweken door zijn of haar ontoelaatbaar gedrag wordt geweigerd, zal het inschrijfgeld overeenkomstig het aantal dagen waaraan niet deelgenomen is, na de vakantieperiode, terugbetaald worden. Hierbij wordt een administratie kost van €25 aangerekend.
Bij een eventuele klacht kan de ouder steeds de verantwoordelijke Bianca van der Heijden aanspreken vanaf bij voorkeur na 15.30 uur
Opmerkingen, bezorgdheden of klachten kunnen ook ingediend worden via telefoonnummer 04 8813 8821 (liefst na 15.30 uur) of per mail aan info@ministerievanfantasiebevordering.be
Roken is voor elke deelnemer, ouder en begeleider verboden tijdens de speelweek Oezieboezieland.
11.Toediening medicatie gedurende de speelweken en eventuele voor- en nabewaking: De ouder verklaart schriftelijk onder vermelding van naam, plaats en datum de toediening van het geneesmiddel volgens het schriftelijke toedienings-voorschrift over te dragen aan de monitor/de verantwoordelijke van Ministerie van Fantasiebevordering vzw voor zover dit gedurende de tijdstippen van de speelweek en eventuele voor- en nabewaking nodig is. De monitor/ de verantwoordelijke verklaart de toediening van het geneesmiddel volgens het voorschrift uit te voeren voor zover dit gedurende de kampuren nodig is. Hij/zij, of Ministerie van Fantasiebevordering vzw kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de mogelijke gevolgen of bijwerkingen die na het toedienen kunnen optreden.
Het vermelde inschrijfgeld omvat alle kosten, materiaal, accommodatie, begeleiding, verzekering en snoepjesfeest op vrijdag. Een lunchpakket, een koekje en een stuk fruit wordt door de deelnemers dagelijks zelf meegebracht. Wij voorzien kraantjeswater en snoepjes tijdens het toonmoment op vrijdag.
Het toonmoment zal telkens op vrijdag zijn van 15.00 uur tot 15.30 uur.
De naam en adresgegevens van de deelnemers komen terecht in het bestand van Ministerie van Fantasiebevordering vzw. Deze gegevens worden niet gedeeld en enkel gebruikt voor mailingen van Vzw Ministerie van Fantasiebevordering. U kunt uzelf altijd uit dit bestand uitschrijven.
Ministerie van Fantasiebevordering vzw neemt op de speelweken foto’s van de activiteiten en de deelnemers. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de website, de brochure en publicitaire doeleinden. Indien je niet wenst dat een foto van jouw zoon/dochter hiervoor gebruikt wordt, laat het ons op voorhand per mail even weten. Uiteraard zullen we dit respecteren.
Kortingen. Wij hanteren geen speciale kortingen. Prijs per kind bedraagt 160,00 euro.
Voor- en nabewaking is gratis. Wij voorzien uitdagende spelmaterialen. Wij vragen u dringend uw kind op tijd op te halen, dat is op zijn laatst om 16.00 uur. Onze begeleiders hebben hierna andere verplichtingen. Mocht u ondanks uw goede planning toch te laat komen, verwachten wij de volgende dag wel taart voor iedereen! Hou ons op de hoogte.
17 Door de betaling uit te voeren voor de speelweken bevestig je deze algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaar je jezelf akkoord met deze Oezieboezieland algemene voorwaarden.
18 . Corona:
Voor onze leeftijdsgroep 6 t/m 11 jaar zitten de huidige Corona maatregelen momenteel een speelweek niet in de weg. Kinderen in deze leeftijden hoeven ook geen 1,5 meter afstand te houden. In geval van corona bij begeleiders zal de Oezoeboezieland speelweek geannuleerd worden volgens de laatste coronamaatregelen. Mocht een kind griep of onverhoopt corona-verschijnselen hebben, hanteren we het annuleren met doktersattest zoals omschreven bij annulatie-voorwaarden onder punt 2.
Wij handelen altijd naar de laatste up to date corona maatregelen..
Artikel 5: Verzekering kinderen
Alle deelnemers die ingeschreven zijn, en betaald hebben, zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien een deelnemer schade berokkent aan de locatie, materiaal of andere zaken van derden, dan zal in eerste instantie steeds de familiale verzekering van het kind aangesproken worden.
Ministerie van Fantasiebevordering vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.

voor vragen bel Bianca van der Heijden, 04-88138821